Kvindeliv & Tro
Kvindeliv & Tro
02 - Kvindeliv & Tro - Samtale med sexolog Gitte Falk Jakobsen
Loading
/

Hvad laver en sexolog egentlig og hvad kan man tale med sådan en om? Dette og meget mere svarer Gitte Falk Jakobsen på i dette afsnit af Kvindeliv & Tro.

Jeg skal lige starte med at beklage den lidt forringede lyd i dette afsnit.

Ud over at Gitte er fascineret over at være gået i overgangsalderen, så brænder hun for sexualundervisning, især for børn i grundskolen og unge på gymnasiet.

Hun mener nemlig at det er vigtigt, at kunne tale om sex på en sober måde og hjælpe de unge til at få et sundt billede af den seksuelle del af livet, så de lærer om grænser, tryghed og respekt.

Derudover taler hun også med mange kvinders som giver udtryk for et behov om at tale om lyst og mangel på samme. I dette afsnit kan du høre nogle af Gittes råd til dette emne.

Du kommer også til at høre om hvordan hun blev inspireret til at læse til sexolog og hvad hun ser som sexologens vigtigste opgaver.

Kunne du tænke dig at booke Gitte til et oplæg , undervisning eller andet, så kan du få fat i hende her: https://www.gittefalk.com/ eller her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083497834949

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *